Fenntartható
mobilitás

Minden egyes nap azért dolgozunk, hogy hozzájáruljunk egy élhetőbb világ megteremtéséhez. Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt és ez a legfőbb motivációnk működésünk során.

Üdvözöljük az

ITK Holding

világában!

Az ITK Holding Zrt. leányvállalatain keresztül számos szektorban van jelen. Közlekedési integrátorként a mobilitás területén, a járműipartól az energetikán, infókommunikáción, oktatás-fejlesztésen át az ingatlanmenedzsmentig, a környezetvédelem, városfejlesztés, a közlekedés és az emberi kapcsolatok fejlődésének szolgálatában. Ismerje meg Társaságunkat, az ITK Holding Zrt.-t!

Az ITK HOLDING Zrt. 

üzletágai és leányvállalatai

Járműtervezés,
-fejlesztés és -gyártás

Közlekedési integrátor és operátor

Infokommunikáció, energetika, ingatlanmenedzsment, városüzemeltetés

Eredmények

Eddigi eredményeink számokban

utaseset

megtett kilométer

hazai és nemzetközi minősített beszállító

20+

év tapasztalat

250.000+

m² infrastruktúra

rólunk mondták

visszhang

Jelenlétünk a világban

„Az Inter Traction Electrics Kft. az EvoBus GmbH által végzett valamennyi – szám szerint négy – audit vizsgálaton sikeresen megfelelt, amelyek végigkísérték a járműgyártás teljes folyamatát. Az EvoBus auditot végző munkatársai ellenőrző tevékenysége kiterjedt a járműtervezés, gyártás beindításához szükséges műszaki kompetencia, a vázállítás és a végszerelés fázisaira egyaránt. Mivel partnerünk mindenben megfelelt a Daimler standard előírásainak, a készre szerelt autóbusz jogosult lesz a Mercedes-Benz csillag és felirat használatára. Így szívből gratulálok az ITK cégcsoportnak ehhez a nagyszerű teljesítményhez.”

Jörg Schmidt

a Mercedes-Benz Hungária Kft. korábbi ügyvezető igazgatója