Az INTER TAN-KER Zrt.-vel bővül a közösségi közlekedés Székesfehérváron! 2024.04.02.

Események

Az INTER TAN-KER Zrt.-vel bővül a közösségi közlekedés Székesfehérváron!

2024. Április 2-től lényegesen bővülnek a székesfehérvári útvonalak és több új busz is becsatlakozik a város közösségi közlekedésébe!

A változásokat a helyi lakosok igényei és utazási szokásai alapján alakították ki, így többek között könnyebb lesz a kórház megközelíthetősége és a településrészeket összekötő járatok száma is nő! Emellett a változásoknak köszönhetően a helyi lakosoknak lényegesen egyszerűbbé válik az éjszakai hazajutás bizonyos városrészekbe.

Az INTER TAN-KER Zrt. négy busz bevonásával veszi ki a részét a székesfehérvári közlekedés fejlesztéséből, összesen pedig hat új busszal találkozhatnak az utasok. A hálózat bővítésével közel 280.000 kilométerrel nő majd a járművek futásteljesítménye, 2024-ben pedig várhatóan összesen mintegy 3,5 millió kilométert fognak megtenni a székesfehérvári járatok.

A járatbővítés mellett remek hír a székesfehérvári utasoknak, hogy jelentősen csökkent a nyugdíjas bérletek ára, hogy a jövőben még többet tudják a közösségi közlekedést választani!

Az INTER TAN-KER Zrt. új buszai, hasonlóan a 2021-ben forgalomba állított Reform buszokhoz, Székesfehérvár színeiben pompáznak.

 

2024.04.02.