Bekapcsolódott az INTER TAN-KER Zrt. a hátrányos helyzetű gyermekek oktatásába Kecskeméten! 2022. 06. 05.

Társadalmi szerepvállalás

„A Jövő Klub” címmel indította el új programját az az Esély Központ, amely a magyarországi szegregált társadalmi rétegek integrációját és felzárkóztatását tűzte ki célul! Ennek érdekében kulturális programokat és foglalkozásokat szerveznek.

A most induló képzési program célja a hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok oktatása számítógépes programozásra, korszerű informatikai ismeretekre, a tudatos médiahasználatra, valamint angol nyelvre. Ez utóbbi esetében például a fiatalok választhatnak amerikai és brit angol nyelv közül és anyanyelvi lektorok is segítik majd a haladásukat.

A képzésekre hétvégéken, a kecskeméti Malom Központban kerül sor. A Malom Központ kedvelt találkozóhelye a kecskeméti fiataloknak, így ideális helyszín a Jövő Klub otthonának.

Cégünk megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a jövő szakembereinek mind elméleti, mind gyakorlati oktatására, így boldogan csatlakoztunk „A Jövő Klub” támogatóihoz! Bízunk benne, hogy támogatásunkkal rengeteg fiatal vehet részt a lehető legjobb minőségű oktatásban és sajátíthatja el a modern technológiának megfelelő készségeket!

2022. 06. 05.