KÜLDETÉS

Vannak elveink, elhivatottságunk, amelyeket nem csak a szavak szintjén veszünk komolyan.

Együttműködés és fejlődés

…20 év tudásával, tapasztalatával

Az ITK Holding Zrt. kiemelt küldetésének tekinti, hogy teljes körű megoldásokkal segítse a társadalom tagjainak tevékenységét, így a polgárok, a kormányzat, az önkormányzatok, multinacionális, kis- és középvállalatok munkáját a közlekedés, az IT, a távközlés és az energetika területén.

Hitünk szerint Társaságunk sikerének alapvető feltétele partnereink elégedettsége és bizalma, valamint termékeink és szolgáltatásaink magas hozzáadott értéke. Feladatainkat magas erkölcsi, szakmai és gazdasági normák szerint végezzük.

KOMPLEXITÁS

Rendszereinkben és azok megvalósításában komplexitásra törekszünk. Számunkra ez nem jelent mást, mint a rendszer elemeiből egy új egységet létrehozni. Ügyfeleink vágyaiban is rendszert keresünk és lehetőséget látunk.

SZAKÉRTELEM

Elhivatottak vagyunk, hogy partnereink céljait megértsük és előremutató megoldásokkal az elvártnál is magasabb színvonalon elégítsük ki igényeiket, megkönnyítve és hatékonyabbá téve munkájukat.

FENNTARTHATÓSÁG

Rendszereink és azok üzemeltetésének gyakorlata a környezettel összhangban élő mobilitás technikai eszközeinek fejlesztését segíti, így maga is egy ökoszisztémává fejlődik. Ezen fejlesztések megvalósításában törekszünk a szimbiózisra a környezet és az emberek értékeivel.