Leányvállalataink

Ahogy az általunk létrehozott rendszerek, mi magunk is egy részekből álló komplex hálózat vagyunk, melynek az alkotóelemei egymást segítik és erősítik. Cégcsoportunk alvállalatai a közös gondolkodással, kérdésekkel és válaszokkal teremtenek új lehetőségeket, amelyek stabil, magas szakmai szinten szolgálják ki megrendelőink igényeit.

 

Ismerkedjen meg velük!

Cégcsoportunk leányvállalatai a közös gondolkodással, kérdésekkel és válaszokkal teremtenek új lehetőségeket, amelyek stabil, magas szakmai szinten szolgálják ki megrendelőink igényeit.

10 leányvállalat

N

infrastruktúra

N

járműgyártás

N

közlekedésintegrátori és operátori szerep

N

elektromos meghajtás

N

városüzemeltetés és -fejlesztés

N

ingatlanmenedzsment

cíisbusz_logo
N

járműfejlesztés

N

infokommunikáció

N

biztonsági és felügyeleti rendszerek

N

energetika

N

mérnöki tevékenység

N

műszaki tanácsadás

N

temészettudományi és műszaki kutatás fejlesztés

vélemények

partnereink mondták

Az utasok visszajelzéseiből látszik, hogy magas színvonalon működő közösségi közlekedést csak olyan partnerségben lehet jól üzemeltetni, ahol az együttműködő vállalatok képesek a közös gondolkodásra. A tapasztalatok alapján ez adott a KeKo és az INTER TAN-KER Zrt. között. Köszönet jár mindkét társaság valamennyi vezetőjének és munkavállalóinak az eddig elvégzett munkáért.

Hári Ernő

ügyvezető, KeKo (Kecskeméti Közlekedési Központ)

Jelen kihívásokkal teli korszakban az innováció, a megbízhatóság és az értékteremtés kiemelt szerepet játszik, mindezekben kitűnő partnerre találtunk a Inter Traction Electrics Kft.-ben.

Szilveszter Tibor

marketing igazgató, Mercedes-Benz Hungária Kft.