Magyarok a világ járműgyártásában 2021. 08. 29.

Események

AMTS – Magyarok a világ járműgyártásában konferencián és kiállításon is képviseltette magát az ITK cégcsoport.

2021.08.27-29.

 

  1. augusztus 27-29. között a Hungexpo területén immáron nyolcadik alkalommal rendezték meg az Automobil & Tuning Show-t, melynek részeként, a Magyarok a világ járműgyártásában rendezvényen egy Oldtimer autóbuszt leszámítva egyedüli buszos kiállítóként jelentünk meg és arattunk nagy sikert a bemutatott gépjárművekkel.

A látogatók bepillantást nyerhettek abba, mi mindent köszönhet a járműipar a magyar szakemberek, mérnökök és formatervezők munkájának. A tematikus kiállításon, ahol az Inter Traction Electrics Kft. fejlesztései is hangsúlyos helyet kaptak, a járműipar évszázados történelmét tekinthették meg az oda látogatók, egészen a kezdetektől.

Cégünk két saját tervezésű, fejlesztésű és gyártású járművel képviseltette magát a kiállításon. Az érdeklődők megtekinthették a 2019-ben bemutatott Mercedes-Benz REFORM-S School iskolabusz modellt és a hozzá tartozó Iskolabusz.Online platformot. A gyermekszállítás jövőjét elhozó jármű mögött álló informatikai háttér is teljes mértékben cégcsoportunk leányvállalata, a Pandant TMSz Kft. fejlesztése.

Emellett megtekinthető volt az Inter Traction Electrics Kft. másik büszkesége, a Mercedes-Benz REFORM 501 LE elővárosi-helyközi modell, amely 2019-ben „Az év haszongépjárműve” díjat is elnyerte.

A kiállított járművek mellett kollégáink lufikkal és csokoládéval kedveskedtek a vendégeknek, valamint szívesen válaszoltak minden szakmai kérdésre. Az érdeklődőknek lehetőségük nyílt felszállni a járművekre, sőt! Az igazi rajongók még a vezetőülésben is kipróbálhatták magukat! Az expo hatalmas siker volt, reméljük, jövőre újra ott lehetünk!