Új csapatszállító autóbusz átadása 2021.06.02

Események

Átadtuk az új csapatszállító autóbuszt a Ferencvárosi Torna Club számára.

2021.06.02.

A Ferencvárosi Torna Club otthonában, a Groupama Aréna előtt adtuk át az új csapatszállító autóbuszt. A Mercedes-Benz Euro 6 D motorral felszerelt Setra típusú jármű könnyen felismerhető, köszönhetően a külső, teljes felületét borító matricának. A jellegzetes Fradi logó és zöld színű „Ferencváros”, illetve „Hajrá Fradi” felirat messziről árulkodik, hogy a népszerű tornaklub valamelyik csapata utazik az autóbuszon.

A vadonatúj, automata sebességváltós autóbuszban több olyan közlekedés- és utasbiztonsági eszköz megtalálható, mely segíti a gépjárművezetőt, hogy biztonságban juttassa el a sportolókat a különböző mérkőzések, versenyek, edzőtáborok helyszínére. Természetesen emellett számos kényelmi funkciója is van a busznak, ilyen például a dupla USB-csatlakozó az utasüléseknél vagy a kettes ülések távolsága, ami a járóköz felé szélesíthető. Ezek mind a kényelmes utazást biztosítják.

A Ferencvárosi Torna Club részéről Nyíri Zoltán ügyvezető vette át az autóbuszt Dr. Horváth Zoltántól, az ITK cégcsoport közlekedés üzletágvezetőjétől.