Fenntartható mobilitás

Élhető városok, élhető infrastruktúrával.

folyamatos fejlődés és környezet- védelem

A mobilitás örök emberi vágy. Mozdulni és mozgásban lenni, elindulni és megérkezni, el- és többre jutni, máshol lenni: gyorsan, kényelmesen, élvezetesen. A mozdulat öröme, a távolság áthidalása, a messzeség uralása – a modern ember hétköznapjainak része.

Ehhez folyamatos fejlesztés, közös gondolkodás, a vágyak és lehetőségek összehangolása, tudás, tapasztalat, biztonság iránti elkötelezettség, működő rendszerek megalkotásának képessége szükséges.

A mobilitás: szabadság

Hiszünk abban, hogy a környezeti felelősségre épülő mobilitásnak és rendszer-szervezettségnek technológiai korlátok nem szabnak határt. A mobilitás lehetőségei korlátlanok, felelősségünk e lehetőségek fenntartható, etikus és környezettudatos kihasználása.

A mobilitás: felelősség

Hiszünk abban, hogy a technikai fejlesztések, a mobilitás lehetőségeinek kihasználása történhet harmóniában a természetes környezet értékeivel. Eredeti, sokéves fejlesztési és üzemeltetési tapasztalaton alapuló, új rendszer-megoldásokat hozunk létre, melyek hatékonyan szolgálják a korlátok nélküli, környezeti felelősségre épülő mobilitás igényét.

A mobilitás: innováció, fejlesztés, közös gondolkodás

Hiszünk a tapasztalatban és a szakmai hozzáértésben, ugyanakkor a komplex megoldások együttműködést, közös gondolkodást, egymásra épülő fejlesztést igényelnek. Ahogy az általunk létrehozott rendszerek, mi magunk is egy részekből álló komplex hálózat vagyunk, melynek az alkotóelemei egymást segítik és erősítik. Amellett, hogy igyekszünk megrendelőink igényeit, vágyait, reményeit komplex és működő megoldásokkal kiszolgálni és támogatni, fejlesztéseinkkel, közös gondolkodással, kérdésekkel és válaszokkal új igényeket és lehetőségeket teremtünk.

A mobilitás: a tapasztalat szolgálata

Hiszünk abban, hogy minden nap tanulunk valami újat. Gépekről, technikáról, működésről. Még többet az emberekről, akik nap-nap után használják mindazt, amit mi megálmodunk és megvalósítunk. A mobilitás számunkra a technikai fejlesztésen, a gépeken, berendezéseken, drótokon és chipeken túl: emberekről szól. Mi embereket látunk, akik buszra, hajóra szállnak, autóba ülnek, kamionokat vezetnek, gépjármű flottákat irányítanak, vezetőket, akik közlekedési rendszerek biztonságáért, hatékony működéséért felelősek.

A mobilitás: a megújulás és az újítás ereje

Hiszünk abban, hogy folyamatos kutatás-fejlesztési tevékenységünkkel a jövő fenntartható és felelős mobilitásának alapjait teremtjük meg.

A mobilitás: fenntarthatóság

A XXI. század talán legfontosabb társadalmi kihívása a környezetünk védelme és a fenntarthatóság folyamatos fejlesztése az élet minden területén. Mindez elengedhetetlen annak érdekében, hogy a jövőben is élhető városaink legyenek, élhető infrastruktúrával. Cégcsoportunk a kezdetektől fogva elkötelezett a fenntarthatóság mellett és kiemelt figyelmet szentel e törekvések megvalósítására működése során, valamint ennek keretében a munkavállalói és partnerei körében egyaránt. Kiemelten fontos számunkra olyan gépjárművek fejlesztése és gyártása, melyek a közösségi közlekedésben a lehető legkisebb károsanyag-kibocsátást eredményezik. Csak és kizárólag a legmagasabb környezetvédelmi normáknak megfelelő, a legkorszerűbb dízel üzemű gépjárművek folyamatos gyártása mellett megkezdtük az alternatív meghajtású autóbuszok sorozatgyártásának előkészítését is.