Kecskeméti indulás 2020. 01. 01.

Események

Kecskeméten is közösségi szolgáltatóvá lépett elő az INTER TAN-KER Zrt.

 

  1. november 22-én írta alá cégünk a szerződést Kecskemét Megyei Jogú Városával és a Kecskeméti Közlekedési Központtal. Szűk egy hónap állt rendelkezésre a kecskeméti operáció megszervezésére, ami 2020. január 1-én zökkenőmentesen el is indult. A szűk határidő teljesítéséhez minden kollégánk összefogására és rengeteg munkára volt szükség

Kecskeméten cégünk teljes körű szolgáltatást lát el, ami azt jelenti, hogy mi gondoskodunk a buszvezetőkről, jegykezelő rendszerekről, és a buszok általános és eseti karbantartásáról is. Az általunk nyújtott magas színvonalú szolgáltatás célja, hogy Kecskemét városában is hosszú távon fenntartható városi autóbuszos közlekedést biztosítsunk.

2020-ban megfiatalítottuk a hírös város buszflottáját. Az új autóbuszflotta kialakításánál elsődleges szempont volt a fenntarthatóság, amely a teljes megújulás egyik vezérelve. A legmagasabb környezetvédelmi kategória elvárásainak megfelelő dízel üzemű járművekkel jelentős mértékben csökkenthető a közösségi közlekedés miatti környezeti terhelés Kecskeméten. Az új autóbuszflotta 20 darab Mercedes-Benz Reform 500 LE-ből, 25 darab Mercedes-Benz Conecto-ból és a városban már ismert 25 darab hybrid Mercedes-Benz autóbuszból tevődik össze.

2020. 01. 01.